Energie of entiteiten 

Wat zijn aanwijzingen voor negatieve energie of entiteiten?

Negatieve energie kan ontstaan door ruzies of negatieve stemmingen welke in een ruimte of een huis blijven hangen. Er kan ook energie aanwezig zijn van overleden mensen, ook wel entiteiten genoemd. Entiteiten kunnen een negatieve invloed hebben op jou of je eventuele huisgenoten. Zij kunnen behoorlijk wat overlast veroorzaken. Ze hebben invloed op hoe jij je voelt, welke gedachten je hebt en hoe je met gezinsleden of eventuele huisgenoten omgaat. Het kan zijn dat je gedeprimeerd bent, of negatieve gedachten hebt. Ook kun je het idee hebben schimmen te zien, of je ogen worden naar een bepaald punt getrokken, alsof je daar iets ziet, of je hoort geluiden die je niet kunt plaatsen.


Negatieve entiteiten kunnen hiervan de oorzaak zijn. Zij kunnen in een ruimte aanwezig zijn, of zich hebben aangesloten bij een van de bewoners. Je kunt last hebben van overmatig piekeren, een verstoorde nachtrust, negatieve gedachten, verminderde energie en een lage motivatie om zaken aan te pakken. Kinderen kunnen angstig zijn, overmatig zweten, het licht aan willen laten ’s nachts en slecht slapen. In harmonie leven met elkaar kan lastig zijn als er negatieve entiteiten aanwezig zijn, je kunt dan snel geneigd zijn om boos of geprikkeld op situaties te reageren.

Het is goed om te weten dat je leefomgeving kan worden ontdaan van deze energieën, waardoor je jezelf weer kunt zijn en je eigen ruimte letterlijk kunt innemen. Op weg naar rust, harmonie en balans.

 

©2018 Gem's energiewerk