©2018 Gem's energiewerk

Op weg naar rust, harmonie en balans

Een zuivering uitvoeren

Heb je het idee dat de energie in je huis of in een bepaalde ruimte niet klopt, dan kan ik een meting en zuivering bij je doen. Ik verken elke ruimte en meet ook de bewoners (inclusief huisdieren) door op ongewenste entiteiten. Waar dat nodig is, voer ik een effectief lichtwerkritueel uit, waarmee de zuivering wordt uitgevoerd. Ik vul hierna de ruimte met positieve energie, waardoor er vaak direct harmonie en rust wordt ervaren. Heb je behoefte aan een meting en/of zuivering, neem dan gerust contact op.

Elektromagnetische straling

Alledaagse elektronische apparaten veroorzaken, indien ingeschakeld of op standby, elektromagnetische velden. Deze kunnen schadelijk en ziekmakend zijn voor mensen. Denk aan je smartphone, tablet, laptop, maar ook wekker, magnetron, wasmachine en afzuigkap. Kortom, alles met een stekker. Als je hiervoor gevoelig bent, kun je daar heel veel hinder van ondervinden. Je kunt zeer uiteenlopende klachten ondervinden; bijvoorbeeld oorsuizen, duizeligheid, nervositeit, slaperigheid, gevoeligheid voor geluiden en uiteindelijk bij langere blootstelling kun je ernstige gezondheidsklachten ontwikkelen. Het is mogelijk de straling te neutraliseren, zodat de elektromagnetische velden niet langer schadelijk zijn. Deze techniek kan worden toegepast op alle denkbare stralingsbronnen, binnen- en buitenshuis. Denk ook straling van zendmasten of wifi (van jezelf en de omgeving).

Water verbeteren

Drink je met tegenzin water uit de kraan? Smaakt het je niet, of is het lastig weg te slikken? Na het waterzuiveringsproces blijven er heel kleine deeltjes chemische stoffen en medicijnresten achter in ons drinkwater, die niet te zuiveren zijn. Dit zijn energetische deeltjes. Je lichaam kan moeite hebben met het verwerken van dit water en dat merk je. Als je water verbeterd is, smaakt het direct zachter en lekkerder. Jouw drinkwater kan eenvoudig verbeterd worden middels een effectieve lichtwerktechniek, die ik toepas op de hoofdleiding, waardoor daarna al het water dat je huis binnenstroomt vitaler is.