Energie waarnemen

Baby's en kinderen zien vaak meer dan volwassenen

adult-baby-caucasian-160686.jpg
adorable-affection-baby-1174589.jpg

Baby's en energie

Pasgeboren baby’s hebben nog geen zelfbewustzijn. Hun gezichtsvermogen is kort, ongeveer de afstand van moeders borst tot aan moeders gezicht. Als een baby in het bedje ligt, in de box, of op de commode, hebben ze soms de neiging om intens in een bepaalde richting te staren. Als moeder vraag je je soms af of zij ook echt iets zien en wat dat zou kunnen zijn. Het lijkt er soms op alsof baby’s nog niet constant helemaal in het hier en nu zijn.


Als je baby wat ouder is, komt er meer ritme in het dag- en nachtritueel en worden de slaapjes regelmatiger en langer. In de meeste gevallen. Er zijn ook baby’s die slecht kunnen slapen overdag, ’s nachts, of beide en alleen maar bij jou willen zijn. Er kunnen enorm veel oorzaken zijn. Herken je dat je baby veel huilt en niet alleen wil zijn? Heb je gezocht naar oorzaken, maar heb je die niet kunnen vinden? Heb je een onderbuikgevoel, een stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er niets aan de hand is met jouw kindje, maar dat er een andere oorzaak moet zijn? Dan adviseer ik je daarnaar te luisteren en je intuïtie te volgen.   

Het kan zijn dat zich negatieve energie bevindt in je huis. Baby’s en ook kinderen zijn vaak gevoeliger dan volwassenen en staan ‘meer open’, waardoor ze bijvoorbeeld in staat zijn om energie te kunnen waarnemen. Je kindje kan behoorlijk veel last hebben van negatieve energie.  

Kinderen en energie

Droomt je kind vaak naar? Slaapt je kind liever niet alleen in, of liever helemaal niet in zijn of haar slaapkamer? Of wil je kind het licht graag aanlaten als het donker wordt? Zweet je kindje overmatig zonder dat het erg warm is? Kinderen zijn vaak gevoeliger dan volwassenen voor energie en zien en horen vaak meer dan hun ouders. Denk maar eens aan het bemerken van een stemming, herken je dat je kind het weet als jij niet lekker in je vel zit? Of hoort je kind geluiden die jij niet hoort? Ziet je kind dingen die jij niet ziet, bijvoorbeeld zogenoemde ‘ingebeelde vriendjes’? Je kind neemt in dat geval energie waar. Dit kan het kind ook van andere mensen, situaties, of energieën die ogenschijnlijk ongemerkt in een ruimte aanwezig zijn. 


Als er sprake is van negatieve energie van overleden mensen in je leefomgeving, dan kan je kind daar behoorlijk veel last van hebben. Het is in dit geval verstandig je huis te laten doormeten. Zo kan worden gecontroleerd of er zich negatieve entiteiten in je huis bevinden, of dat zij hun toevlucht hebben gezocht bij een van de bewoners. Als dat zo is, dan kan een zuivering uitkomst bieden.   

Je kind is mogelijk niet in staat te omschrijven waardoor het komt dat het zich niet prettig voelt. Een kind verdient een veilige en vertrouwde omgeving om in op te groeien, een fijn thuis. Als ouder wil je het beste voor je kind. Mijn doel is om jullie als ouders de hand te reiken en te helpen bij het harmoniseren en veilig maken van je leefomgeving, op weg naar een leven in balans.  

 

©2018 Gem's energiewerk